Kredittkortene med laveste renter

Det er en delvis sann myte at Kredittkort i Norge har skremmende høye renter. Vi sier at den er delvis sann fordi svært mange kredittkort har renter som gjør at kortene er uegnet for å handle ting på avbetaling med, men samtidig finnes det også en del tilbydere som har såpass lav rente på sine kredittkort at det absolutt må kunne kalles for brukbart – og vel så det. Her skal vi se nærmere på kredittkortene med laveste renter på det norske markedet.

Santander Red – 17,12% rente

Med kredittkortet Santander Red, fra banken med samme navn, får du en av markedets laveste renter når det kommer til kredittkort. Den effektive renten ligger på 17,12 prosent, noe som på mange måter kan sammenlignes med et godt forbrukslån. I tillegg får du hele 50 dager med rentefri betalingsutsettelse, som betyr at du har god tid på deg til å betale kreditten du har brukt før rentene i det hele tatt begynner å løpe.

Ikano Visa – 19,72% rente

Også Ikano Bank vil være med på å presse ned renten på norske kredittkort. Deres kredittkort Ikano Visa har en effektiv rente på 19,72 prosent, som absolutt er bedre enn de fleste andre tilbydere, men samtidig noe høyere enn kredittkortene vi ser på i denne artikkelen. Også her får du en rentefri betalingsperiode på 50 dager, slik at du kan unngå å betale renter i det hele og det store. Andre fordeler med kredittkortet er en høy kredittgrense på 100 000 kroner, og at reiseforsikring er inkludert.

Skandiabanken kredittkort – 14,66% rente

Er du allerede kunde i Skandiabanken, eller ikke har noe imot å bli det, så er kredittkortet fra nettopp Skandiabanken kanskje markedets aller beste alternativ når det kommer til effektiv rente. Her er den effektive renten så lav som 14,66 prosent, og følgelig bedre enn hva mange vil få dersom de søker om et forbrukslån. I tillegg er kortet helt blottet for gebyrer, noe som er svært praktisk både for innen- og utenlands bruk. Glem heller ikke en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager – pluss at reiseforsikring er inkludert i kortet.

Landkreditt Visa – 16,65% rente

Det siste kredittkortet vi skal nevne i denne artikkelen, kommer fra banken Landkreditt, og heter følgelig Landkreditt Visa. Med en lav effektiv rente på 16,65 prosent er dette absolutt et kredittkort som egner seg for å handle ting på avbetaling med. Også dette kredittkortet har ingen gebyrer, heller ikke ved uttak i utenlandske minibanker, samtidig som reiseforsikring er inkludert. Den eneste ulempen med Landkreditt Visa må være at maksimal kredittgrense er på 50 000 kroner, noe som kanskje ikke holder for alle. I tillegg er man nødt til å være kunde hos Landkreditt Bank for å få kredittkortet.

You May Also Like

About the Author: Havard Jonassen