Om Sitoveloce.com

Bloggen min er for deg som skal søke om forbrukslån, eller andre former for lån og kreditter uten sikkerhet. Som de fleste vet er det ikke hipp som happ hvor man låner penger. Feil valg av bank kan bety økte kostnader, mens kunnskap er veien til et billigere lån.

Dette er utgangspunktet for at jeg blogger om låneøkonomi. Jeg håper at mine egne erfaringer, både fra jobb i bank og som privat låntaker, kan bidra til at leserne mine sparer penger ved å velge rett lån og bank. Det finnes en rekke tiltak vi forbrukere kan benytte oss av, som fører til bedre betingelser. For eksempel planlegger jeg å skrive ned noen tips om hvordan du kan få en bedre kredittscore, noe som sterkt påvirker rentene du får tilbud om. En del av siden vil også bli dedikert til gode rutiner for hvordan man betjener et lån så effektivt som mulig (rask nedbetaling).

Jeg tar forbehold om eventuelle mangler eller feil i beskrivelser av bankene jeg kan komme til å omtale (sett deg inn i detaljene på bankenes egne nettsider). Husk at det jeg skriver om er fra egne erfaringer og kunnskap, og er først og fremst ment til å gi nyttige tips og råd. Tilbakemeldinger tas imot med takk gjennom nettsidens eget kontaktskjema.